Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kezdetleges ciszta még felszív...

Kezdetleges ciszta még felszívódhat magától?

Figyelt kérdés
Valószínűleg a sok stressz miatt alakulhatott ki mostanában.

2015. jan. 18. 12:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Minket meg a tiédtől ;)

mert ilyen általánosságban még egy dietetikus is tud nyilatkozni erről is, bármi másról is. Pedig őket nem veti fel az ész vagy a tudás :D

2015. jan. 18. 14:50
 12/14 anonim ***** válasza:

szóval (11-es) egészen pontosan kéne nyilatkoznom egy olyan cystáról amiről azt sem írták meg milyen szervben van?

szerintem itt nem végzettség probléma van nálad hanem IQ probléma.

2015. jan. 19. 17:25
 13/14 CODE3 ***** válasza:

Kérdezőnek: Javaslom, hogy ezt a kérdést orvosnak vagy mell szakterületen dolgozó egészségügyi szakdolgozónak tedd fel (mammográfia szakvizsgálat) mindenhol szívesen segítenek.

11-es, ha csak 10%ban tisztában lennél egy dietetikus szaktudásával napokig sírnál a butaságodon.

Az élet nagy igazsága, sok példa van rá:

Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik..

2015. jan. 21. 13:23
 14/14 A kérdező kommentje:

Egészen különös helyen van, kicsit kínos,, mert a farokcsontnál.:/ Ülésnél érzékeny.

De nem akartam orvoshoz menni, mert még csak borsónyi nagyságú sincs.

De mintha már javulna. :)

Köszönöm a válaszokat! Szerintem túl leszek rajta. :)

2015. jan. 22. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!