Mi a fene van velem, már majdnem egy hónapja beteg vagyok? (többi lent)
Hahó, a cím nagyjából össze is foglalja a problémámat, és egyszerüen nem tudom elképzelni mi a bajom. Kb egy hónapja kezdődött, de akkor sem volt veszélyes azthiszem max olyan 37,8 fokos hőemelkedsem volt, köhögtem, fájt a torkom, folyt az orrom. Elmentem dokihoz ő aztmondta hogy vírusos beegségem van, felírt gyógyszereket és otthon maradtam egy kis ideig, aztán mentem suliba.
De az a baj hogy azóta sem gyógyultam meg teljesen, szedtem már gyógyszert is, neo-citrant, ittam lándzsás utifű sirupot (vagy mi is az..), es tonna számra ittam a teját és semmi sem segít.
Szeretném hangsúlyozni hogy nem veszélyesen vagyokbeteg, néha (nem folyamatosan!!) rámjön a torokfájás orrfújás, egy kis hőemelkedés tehás semmi veszélyes, de mstmár nagyon irritáló főleg hogy emiatt edzésre se tudok menni.
Szóval mid gondoltok mit csináljak, a héten valószinüleg a dokit még meglátagotom. Elnézést a helyesírási hibákért de nagyon siettem és elég frusztrált is vagyok(..), a kedves segítségeteket előre is köszönöm!!
valami immunerősítést kéne csinálni, pl. most már aludni kéne, ez egy.
kettő: egyél gyömbért minden nap.
három: igyál szurokfű teát.
ne a cukros-citromos lötty teát.
miket eszel, miket iszol, hogyan élsz?
eszel elég nyers zöldséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!