Lehet leukémia?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.Korházban voltam erős hasi görcsök miatt, pár nappal később most kiengedtek, azt mondták valami fertőzéses bélhurut vagy mi, nem tudom pontosan, ma elmentünk a háziorvoshoz és feltünt neki a magas fehérvérsejt szám, azt mondja hogy 3 szoros a fehérvérsejt számom a normálishoz képest, kivolt akadva a korházra hogy nem is foglalkoztak vele, 2 hónappal ezelőtt voltam korházban és akkor is ugyan ezekkel a tünetekkel és akkor is megvolt emelkedve a fehérvérsejt szám de nem ennyire és rendeződött másnapra, holnap kell mennem vérvételre megint, a házi orvos azt modnta hogy valami bakteriális fertőzés valószínű mert még valamim 92% volt ami erre utal, de félek hogy csak a kamu szöveg...2015. jan. 14. 10:22
1/6 anonim válasza:
egyenlore nyugi :), betegsegek utan megemelkedhet nagyon, remeljuk , h csak errol van szo!!!!
2/6 anonim válasza:
Lehet, de valószínűtlen. Van valami gyulladás a szervezetedben, azért van ennyi fehérvérsejted. Sok betegségnél előfordul, hogy a fehérvérsejtszám az egekbe szökik, de nem leukémia. Jobbulást :)
3/6 A kérdező kommentje:
Megtudtam pontosabban, 27 ezer volt a fehérvérsejt szám.
2015. jan. 14. 10:45
4/6 anonim válasza:
Mi oka lenne kamuzni? És miért kellene rögtön a legrosszabbra gondolni?
5/6 anonim válasza:
Kórházban voltál. Ha a leukémia legkisebb gyanuja frlmerült volna, elküldtek volna a hematologiára. Milyen a CRP ,We, összfehérjr érték?
6/6 anonim válasza:
Nem kell a legrosszabbra gondolni. Ha folyamatosan fáradékony vagy és kezdesz fogyni, akkor kezdj aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!