Mi van ha rühes vagyok?
Figyelt kérdés
mindenhol, de leginkább a hajlatokba tele vagyok piros viszkető pontokkal, és az egész testem rendkívül és megállás nélkül viszket. magában még nem lenne baj, de iskolába járok. és ha elterjed, akkor mi lesz?!
17/f
2015. jan. 12. 20:50
1/7 anonim válasza:
ha rühes vagy, akkor ne iskolába, hanem bőrgyógyászatra menj, mivel FERTŐZŐ
2/7 anonim válasza:
Van valami, ami miatt erre gyanakodsz? Lehet allergia, vagy bármi.
Mindenesetre menj el bőrgyógyászhoz.
3/7 A kérdező kommentje:
van időpont, de sajnos még 10 nap.. és már egy hónapja kértem. iskolába pedig járnom kell
2015. jan. 12. 20:56
4/7 anonim válasza:
Menj el a patikába, rühességre recept nélkül is tudnak adni kencét meg lemosót. SOS, mert fertőző. És otthon mindent ki kell mosni, vasalni, porszívózni.
5/7 anonim válasza:
Akkor menj el a háziorvosodhoz holnap reggel. Ha rühes vagy, azt ő is meg fogja tudni mondani.
6/7 anonim válasza:
Na mi lett az eredmény? rühes vagy?
7/7 A kérdező kommentje:
neharagudj a késői válaszért, sajnos igen. ill. voltam. kaptam rá valami krém keveréket, és egy nap alatt minden elmúlt.
2015. jan. 22. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!