Hogyan legyen lázam?
Figyelt kérdés
Már így is beteg vagyok fáj a fejem a hasam szédülók és már halucinálok annyira rosszul vagyok de nincs lázam ezért mennem kell suliba mert a szüleim "parasztok" és nem akarok fertőzni kávét nem ihatok meg sós vizet mrétám nincsem xd#betegség #Lázák
2015. jan. 11. 13:46
1/2 anonim válasza:
Gyönyörűen vélekedsz a szüleidről, kedves kérdező. Ha beteg vagy, menj orvoshoz. A szüleid valószínűleg tudják, hogy csak el akarsz kerülni valamit. A kávé és a sós víz, valamint a kréta nem okoz lázat! Ne lázas akarj lenni, hanem tanulj, és ha nagyon nagyon beteg vagy, hívjátok az ügyeletes orvost. Jobbulást.
2/2 anonim válasza:
A szüleid jót akarnak nem gondolod? Majd később hálás leszel nekik sok mindenért, amit veled tettek, ha most nem is úgy tűnik.
Igen,sokkal kényelmesebb otthon maradni, akár egy hétig is, de utána bepótolni az anyagot,valami borzalmas. Ráadásul nagyon sok is. Én tudom, mert velem is volt ilyen. Menj suliba, és ha rosszul lennél, akkor szólj az egyik tanárnak,és hazaenged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!