Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Neurológiára küldtek beszédzav...

Neurológiára küldtek beszédzavarral, szédüléssel, fejfájással, rángásokkal. Mi vár rám?

Figyelt kérdés
1 éve paranoiám volt,megjártam pár pszichiátriát is,azóta jelentkezett a beszédzavar és a "rángások" amik főleg a végtagjaimban szoktak előfordulni. Vashiányos és alacsony vérnyomásom is van,ha van köze hozzá. 15 éves lány vagyok,és a heim pálba küldtek .
2015. jan. 10. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia, en csak szedulessel voltam ott, de elmondom nekem milyen volt. Ne szamits semmi veszesre, fajdalmasra. Megnezi a reflexeidet a labadon es a karodon, ki kell nyujtanod a kezedet, hogy remeg-e, csukott szemmell ide-oda setalnod, megallnod egyhelyben, ilyesmik. :) Meg van bent egy agy, engem azon nem vizsgaltak de gondolo hasonlo feladatok vannak ott is, csak fekve. Nem mondom, hogy nem lehet mas is, en ennyit tudok mondani. :)

Egyebkent az otoneurologia rosszabb, de oda kimondottan szedulessel kuldenek, azt vizsgaljak, nem gondolom, hogy az erintene teged, de leirhatom, ha szeretned. :)

Remelem tudtam segiteni! (17L)

2015. jan. 30. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves 15 éves lány!

Dr.Tóth vagyok, ezekkel a tünetekkel a svájci orvosokhoz kell fordulni, pl. Dr. Hans Johann. Nem akarlak megijeszteni, mert gondolom ezt az orvosok akiknél voltál már megtették, de ez minden szempontból egy trópusi ritka betegségre utal.

Itt minden a rángásról szól.

Üdv. Dr. Tóth

2015. jan. 30. 10:03
 3/3 A kérdező kommentje:
:D koszonom!!!:D
2015. jan. 30. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!