Neurológiára küldtek beszédzavarral, szédüléssel, fejfájással, rángásokkal. Mi vár rám?
Szia, en csak szedulessel voltam ott, de elmondom nekem milyen volt. Ne szamits semmi veszesre, fajdalmasra. Megnezi a reflexeidet a labadon es a karodon, ki kell nyujtanod a kezedet, hogy remeg-e, csukott szemmell ide-oda setalnod, megallnod egyhelyben, ilyesmik. :) Meg van bent egy agy, engem azon nem vizsgaltak de gondolo hasonlo feladatok vannak ott is, csak fekve. Nem mondom, hogy nem lehet mas is, en ennyit tudok mondani. :)
Egyebkent az otoneurologia rosszabb, de oda kimondottan szedulessel kuldenek, azt vizsgaljak, nem gondolom, hogy az erintene teged, de leirhatom, ha szeretned. :)
Remelem tudtam segiteni! (17L)
Kedves 15 éves lány!
Dr.Tóth vagyok, ezekkel a tünetekkel a svájci orvosokhoz kell fordulni, pl. Dr. Hans Johann. Nem akarlak megijeszteni, mert gondolom ezt az orvosok akiknél voltál már megtették, de ez minden szempontból egy trópusi ritka betegségre utal.
Itt minden a rángásról szól.
Üdv. Dr. Tóth
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!