Szerintetek ez fer a háziorvostól?
Ma szombaton ugye a legtöbb suliban tanítás van.
Én gimimben nincs, de nagyon rosszul voltam az utóbbi két napban úgyhogy elmentem orvoshoz. Alig tudtam lélegezni, max 2 órát aludtam az este.
2,5 órát vártam a váróteremben hiperaktív gyerekek között, egyik még képen is trüsszögött, anyja még bocsánatot se kért.
Az orvos megálapította hogy vírusos torokgyulladásom van, felírt 4 gyógyszert, 3at reggel délben este kell bevenni, de nem írt ki még hétfőre sem. Ez fer? Mást kevesebbért is kiírnak akár 1 hétre.
A vírusos torokgyulladás nem fertőző?
Illetve napi 3 Tantum Verde esetén előfordulhat fényérzékenység, hallucináció és álomzavar?
Ilyen mellékhatások vannak ráírva.. Ha ezt okozza akkor talán többet árt mint használ majd.
Ha belázasodsz, akkor hétfőn menj vissza és kénytelen lesz kiírni. Elég fura, hogy nem írt ki, vagy nem rendelt vissza jövő hétre, egy vírusos torokgyulladás nem múlik el 2 nap alatt és fertőző.
Ilyen mellékhatásokról még senkitől nem hallottam, minden gyógyszeren ezernyi mellékhatást írnak, de csak kevés esetben fordul elő bármi is.
Éjjel volt lázam, meg is kérdezte hogy belázasodtam-e, mondtam hogy igen, de nem is ellenőrizte.
Na jó mind1, már csak másfél évig kell ennél az orvosnál lenni.. (18 felett nem fogad betegeket)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!