Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek ez fer a háziorvos...

Szerintetek ez fer a háziorvostól?

Figyelt kérdés

Ma szombaton ugye a legtöbb suliban tanítás van.

Én gimimben nincs, de nagyon rosszul voltam az utóbbi két napban úgyhogy elmentem orvoshoz. Alig tudtam lélegezni, max 2 órát aludtam az este.

2,5 órát vártam a váróteremben hiperaktív gyerekek között, egyik még képen is trüsszögött, anyja még bocsánatot se kért.

Az orvos megálapította hogy vírusos torokgyulladásom van, felírt 4 gyógyszert, 3at reggel délben este kell bevenni, de nem írt ki még hétfőre sem. Ez fer? Mást kevesebbért is kiírnak akár 1 hétre.

A vírusos torokgyulladás nem fertőző?

Illetve napi 3 Tantum Verde esetén előfordulhat fényérzékenység, hallucináció és álomzavar?

Ilyen mellékhatások vannak ráírva.. Ha ezt okozza akkor talán többet árt mint használ majd.

2015. jan. 10. 12:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha belázasodsz, akkor hétfőn menj vissza és kénytelen lesz kiírni. Elég fura, hogy nem írt ki, vagy nem rendelt vissza jövő hétre, egy vírusos torokgyulladás nem múlik el 2 nap alatt és fertőző.

Ilyen mellékhatásokról még senkitől nem hallottam, minden gyógyszeren ezernyi mellékhatást írnak, de csak kevés esetben fordul elő bármi is.

2015. jan. 10. 13:57
 2/2 A kérdező kommentje:

Éjjel volt lázam, meg is kérdezte hogy belázasodtam-e, mondtam hogy igen, de nem is ellenőrizte.

Na jó mind1, már csak másfél évig kell ennél az orvosnál lenni.. (18 felett nem fogad betegeket)

2015. jan. 10. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!