Morgó, fortyogó hang a beleimben, és nagyon gyakori a laza széklet nagyon világos mindig, van hogy sárga. Mi lehet a baj?
Még tavasszal kezdődött, most ősszel volt gyomortükrözés, széklettenyésztés de semmi különös.
A folyamatos fortyogás a beleimben viszont azóta is és továbbra is jelen van. A székletem pedig nagyon világos mindig és nem híg, de nem is szilárd inkább ilyen nyákos talán.
Hova menjek, mi lehet a gond, valami gyógyszert rá? Nagyon idegesítő.
Normálisan változatosan eszek, de nem tudok hízni mióta ez van, pedig ezelőtt jó súlyban voltam.
Vagy valami ételintolerancia.
háziorvos vagy talán gasztrienterológus. Végigbogarászni és kizárni mindent. Szerintem spec.étrend lesz a vége, de nem vagyok hozzàértő. Csak tipp.
Remélem meglesz a probléma oka.
kitartást!
Hát semmi nem derült ki :/
IBS-t mondott az orvos kaptam rá probiotikumot meg görcsoldót speciálisan IBS-re, hát valamennyire enyhült de továbbra is maradt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!