Fülzúgás illetve halláscsökkenés elmúlhat valamikor, ha már 1 éve van?
Figyelt kérdés
2015. jan. 4. 20:57
1/5 anonim válasza:
Sajnos nem.Nekem is van,együttérzek.
Hány éves vagy,és mitől alakult ki?
2/5 A kérdező kommentje:
Tüdőgyulladástól. Nm tudok tőle tanulni a nyelvvizsgára és nem fogom sosem megszerezni miatta a végzettségemet igazoló okiratot. Az egyetem meg nem ad mentességet rá mert nem vagyok sem süket,vak,vagy néma.
2015. jan. 4. 21:34
3/5 anonim válasza:
Tudom,hogy pokoli zavaró,de miben akadályoz a nyelvvizsgára készülésben?A magnó hallgatásban?Az nekem pl nem megy rossz füllel.
4/5 A kérdező kommentje:
Amint olvashattad, nem csak fülzúgás, hanem halláscsökkenés is szerepel a kérdésben, mert az is van az én esetemben. A halláscsökkenés a hallásban zavar. A tanulásban zavar a fülzúgás. Tanulni csendes helyen lehetne, például zárt szobában. Csendes helyen, a fülzúgás felerősödik és még hangosabban hallom. Nem tudok tőle a tanulásra koncentrálni.
2015. jan. 6. 23:39
5/5 A Hallás Társasága válasza:
Ma már sok olyan hallókészülék van, ami képes a fülzúgást akár teljes mértékben is megszüntetni, miközben a halláson is javít. Javaslom keressen fel egy halláscentrumot, a kivizsgálás a legtöbb helyen ingyenes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!