Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » A tüszős mandulagyulladás...

A tüszős mandulagyulladás elmúlik antibiotikum nélkül?

Figyelt kérdés

Nagyon antibiotikum ellenes vagyok,mert mindig fáj tőle a hasam,ráadásul a hüvelyflórámat is mindig elintézi, így adott a gombás fertőzés, meg alapból nem vagyok ez a gyógyszeres.

Van valami módszer, amivel könnyebben át lehet vészelni?

Napi 1000 mg C-vitamint szedek, tantum verde cukorkát szopogatok,ez nagyon jó,mert lezsibbasztja az egeszet.

Van ezeken kívül valakinek ötlete?

2015. jan. 1. 09:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, én is a szövődményektől tartok lsginkább,így ha nem lesz más választás,hát elkezdem szedni az antibiotikumot.

Holnap ugye nem rendelnek a dokik? Mert mennék holnap is,de úgy tudom,hogy holnap nincs munkanap.

2015. jan. 1. 10:24
 12/18 anonim ***** válasza:
53%

Passz. De azért a vitamin bevitelen gondolkodjatok el.

Azért nem halt még ki az emberiség, mert alapvetően működőképes immunrendszerünk van :)

2015. jan. 1. 10:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg a 2-át le kell majd dolgozni, szóval nem munkanap.
2015. jan. 1. 10:43
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor max. kedden tudok menni, mert hétfőn a doki is és én is délelőttös vagyok. :/ Nem baj, ha addig nem leszek jobban, elmegyek. Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon sokat segített mindegyikőtök! :)
2015. jan. 1. 15:29
 15/18 anonim válasza:
Én tudom Neked ajánlani a ZMAX -ot. Nekem évente sajnos többször is előjön az "afta". Rá 2 napra már a torkom fehérbe virul(Tüsz.mand. gyull.) Legutóbb kórházba kerültem,és azóta ezt használom. Sajnos vigyázni kell vele,mert kiszáradáshoz vezethet,kimerültséghez(naponta 2 liter vizet meginni,enni pépeset ha nem tud(sz) nyelni. Sok sok pihenés!!! Remélem hamar felépül(sz). Jobbulást!:)
2015. jan. 1. 19:23
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, utánanézek majd ennek a ZMAX-nak, még nem hallottam róla.

Szép estét! :)

2015. jan. 1. 19:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Nem valószínű,menj el a gégészetre minél előbb,nézesd meg!Ha tudsz,tegyél fel egy képet a torkodról,megnézném mert nekem is hasonló problémám van! Én már ősz óta kínlódok az idült garatgyulladásommal!Többször voltam gégészeti vizsgálaton,volt garat és gégetükrözés,spatulával megnyomkodták a manduláimat,ecsetelték is a torkom!A gyógyszertől sem igazán javult!Most is érzékeny,estére bepirosodik és fáj!Naponta többször is megnézem a tükörbe,most a langyos sós vizzel gargalizálással próbálkozom és Glycosepttel ecsetelem amennyire tudom,nehezen megy a garatreflex miatt!De hétfőn megyek megint a gégészetre!

Nekem most ilyen a torkom: [link]

2015. jan. 3. 10:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát, az lett a vége hogy tályogos lett a mandulám,amit megmetszettek, 2 napig tágítottak,majd multhet kedden megműtöttek es mára már nincs mandulám. Lassú a lábadozás, de remélem megéri, bár muszáj volt kivenni. A jobb oldalt volt a tályog,de már a bal oldali is gennyes volt..
2015. jan. 19. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!