A tüszős mandulagyulladás elmúlik antibiotikum nélkül?
Nagyon antibiotikum ellenes vagyok,mert mindig fáj tőle a hasam,ráadásul a hüvelyflórámat is mindig elintézi, így adott a gombás fertőzés, meg alapból nem vagyok ez a gyógyszeres.
Van valami módszer, amivel könnyebben át lehet vészelni?
Napi 1000 mg C-vitamint szedek, tantum verde cukorkát szopogatok,ez nagyon jó,mert lezsibbasztja az egeszet.
Van ezeken kívül valakinek ötlete?
Köszönöm a választ, én is a szövődményektől tartok lsginkább,így ha nem lesz más választás,hát elkezdem szedni az antibiotikumot.
Holnap ugye nem rendelnek a dokik? Mert mennék holnap is,de úgy tudom,hogy holnap nincs munkanap.
Passz. De azért a vitamin bevitelen gondolkodjatok el.
Azért nem halt még ki az emberiség, mert alapvetően működőképes immunrendszerünk van :)
Köszönöm a választ, utánanézek majd ennek a ZMAX-nak, még nem hallottam róla.
Szép estét! :)
Nem valószínű,menj el a gégészetre minél előbb,nézesd meg!Ha tudsz,tegyél fel egy képet a torkodról,megnézném mert nekem is hasonló problémám van! Én már ősz óta kínlódok az idült garatgyulladásommal!Többször voltam gégészeti vizsgálaton,volt garat és gégetükrözés,spatulával megnyomkodták a manduláimat,ecsetelték is a torkom!A gyógyszertől sem igazán javult!Most is érzékeny,estére bepirosodik és fáj!Naponta többször is megnézem a tükörbe,most a langyos sós vizzel gargalizálással próbálkozom és Glycosepttel ecsetelem amennyire tudom,nehezen megy a garatreflex miatt!De hétfőn megyek megint a gégészetre!
Nekem most ilyen a torkom: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!