Anyagcserezavar vagy elmebaj?
Az utóbbi egy évben drasztikusan lefogytam. Konkrétan 12-13 kilót. Igaz, baromi stresszes 2 éven vagyok túl. Sokan megbántottak,megcsaltak, megaláztak. A stresszt nem egyszer a gyomromba éreztem, néha tényleg azt hittem, hogy elpattan az agyam :D ..sajnos.
Egyszer csak azt vettem észre magamon hogy iszonyatosan túlreagálom a dolgokat, az utóbbi egy évben (nem egyszer hánytam el magam, ilyen azelőtt sose fordult elő, sokkal szívósabb voltam). Iszonyatos szorongás tört rám. Konkrétan pszichológushoz fordultam. De valahol legbelül érzem hogy nem pszichológiai problémáim vannak...
Mivel rengeteg fiziológiai tünetet is produkálok, ami valamilyen anyagcsere zavarra utalhat: Izzadó de mégis jéghideg végtagok, ugye a drasztikus fogyásom, bűzös, évek óta tartó (elnézést előre is:) ) borzasztó karfiol vagy talán karalábé szagú vizelet (nőgyógyászaton és urológián is voltam már ezzel, és semmi elváltozást nem mutattak az eredményeim!!!!!!), emellett rengeteget iszom. 2 liter víz nekem meg se kottyan. A bőröm pattanásos, a hajam pedig egyszer gyengébb, szárazabb, töredezettebb. Ezen kívül egyre gyakrabban tör rám hőemelkedés. Volt hogy gyógyszert kellett bevennem, de érdekes ma elmúlt egyik pillanatról a másikra.
Nem tudom eldönteni, hogy most valami anyagcserezavarom van, vagy a sok stressztől kezdek bekattanni?:)
Jövőhéten egyébként megyek dokihoz. Belgyógyászatra kaptam beutalót. De mégis érdekelne a véleményetek, mert én keddig szétizgulom az agyamat:):):) esetleg volt már valaki hasonló helyzetben???

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!