Milyen gyümölcsöt fogyasszak és milyen időközönként valamint mennyit, ha azt szeretném hogy gyümölcsök fogyasztása erősítse fel az immunrendszerem?
Figyelt kérdés
Azt szeretném, hogy ha hideg van ne érjen utól a megfázás, ha beteg emberrel vagyok egy társaságban, ne ragadjon rám semmi.2014. dec. 29. 21:12
1/3 anonim válasza:
Ez igazából alkat kérdése is szerintem. Én pl szerencsére sohasem vagyok beteg, nem kapom el a náthát akkor sem, ha a párom már napok óta küzd vele,vagy akkor sem ha az egész család beteg itthon. Hála Istennek mindig megúszom ezeket a vírusos betegségeket. Ezt annak tudom be, hogy elég sok gyümölcsöt eszem és vitamint is viszek be még pluszba. A napi egy banán, alma alapevető télen. Én szedek pluszba még C vitamint, hetente minimum 1x magnézium pezsgőtabletátt és kalciumot. Zöldségekből a brokkolit szoktam és a paradicsomot.. De ami szintén nagyon fontos az a testmozgás és a sok folyadékbevitel. Tudom, hogy ezek általános dolgok de valóban hatékonyak. Antibiotikumot pedig évek óta nem szedtem be.. Ezt azért írom le, mert az erősen gyengítheti az immurendszer ellenállóképességét.
2/3 anonim válasza:
Alma, banán, narancs, mandarin, kivi, most ezek vannak. Egyél tízóraira és uzsonnára is gyümölcsöt, valamint napi 1 kanál méhpempőt, nagyon jó immunerősítő.
3/3 anonim válasza:
Gránátalma,nagyon jó,illetve csinálj turmixokat,tegyél bele kis darab céklát mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!