Dudumaci kérdése:
Mitől vannak ezek a tünetek?
Figyelt kérdés
Nagyon ritkán előjön, hogy hirtelen elkap a szédülés, hányinger és úgy érzem mintha össze akarnák esni. Mikor lefekszem teljesen vízszintesbe, akkor pedig elmúlik, mintha nem is lenne. Pihentem fél-1 órát. Fel próbáltam kelni, de újra azonnal elkezdtem szédülni és mintha el akarnàm veszteni az eszméletem. Mértem cukrot, vérnyomást. Normalis volt mindegyik. Valaki valami ötlet?2014. dec. 27. 15:20
1/3 anonim válasza:
Rengeteg oka lehet, ki kell vizsgáltatni, menj el majd a háziorvoshoz, főleg ha gyakran előfordul, vagy sokáig tart.
Itt olvashatsz az okokról:
2/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen régebben, hogy pl feküdtem s miután felkeltem, elkapott egyből a szédülés és pár másodpercre minden elfeketedett, aztán utána ok volt. Anyukám mindig azt mondta hogy azért van mert nem eszek normálisan, meg asszem vérszegény vagyok és azért is talán.
3/3 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy én ha felkelek nem múlik el. Csak ha lehajtom a fejem es lefelé nézek. Ma ettem 2 mandarint egy almàt egy banánt, par szem szaloncukrot, es kolbászos kenyeret. Ezután lettem rosszul. Hánytam fel epét.
2014. dec. 27. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!