8-10 éve rágom a körmeimet! Vettem a gyógyszertárban olyan kellemetlen ízű ecsetelőt. Nem használ . Ugyan úgy rágom.13 éves vagyok és a szüleim nem engedik meg a műkörmöt. SEGÍTSETEK! Van valami tippetek hogyan szokjak le?
Figyelt kérdés
Nagyon szégyenlem mindig eltakarom valamivel! Tövig le szoktam rágni és nagyon fáj!2014. dec. 25. 18:56
1/5 anonim válasza:
A műkörmöt én sem engedném meg, de a zselét amiből készül kizárt, hogy elrágd. Mond meg anyukádnak, hogy csak egy átlátszó zseléréteget kérsz rá, semmi hosszabbítás vagy giccs rá.
2/5 anonim válasza:
Rossz beidegződés, ezen nehéz változtatni külső eszközökkel.
A legjobb tippem az állandó elfoglaltság lenne (kutya/macska, hobbi, filmek, akármi). Egy függőséget a legkönnyebb valamilyen más "függőséggel" helyettesíteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. És ez a zselé mennyibe kerül?
2014. dec. 25. 19:21
4/5 anonim válasza:
A lelki okát kéne megszüntetni, ami miatt rágod.
5/5 anonim válasza:
#4 Egyetértek 4-essel. Gyermekkoromban notórius köröm-, és ujjrágó voltam. Véresre, húsig rágtam mind a tíz körömágyamat. Úgy nőttem fel, hogy a családom széthullóban volt folyamatosan. Végül el is váltak. Aztán rájöttem, hogy az irreális célok, a másoknak való megfelelés miatt belső szorongásom volt. Vizsgáld meg az életed! Értékeld a képességeidet, a rendelkezésre álló idődet! Szabadulj meg a negatív barátoktól és határozottan utasítsd el őket! Olvass bibliát és hidd el, hogy igaz, ami abban van! Igyál egy meleg teát, csukd be a szemed és relaxálj! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!