Mikor felébredtem pokoli fájdalmat éreztem anyakamban mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Semmi nem volt tegnap este'lefeküdtem és arra ébredtem hogy a nyakam pokoliam fáj Nem tudtam elmozditani balra. De aztán kcsit megtornáztattam és moat egy fokkal jobb nemtudom mi volt ez ha nektek is'volt ilyen kérlek irjátok le hogy mult el?2014. dec. 21. 06:48
1/2 anonim 

válasza:

Nyilván vírusos fertőzés, ami kis ideggyulladást okoz valamelyik gerincből kilépő idegnél. Ibuprofen tartalmú gyulladásgátló, esetleg fájdalomcsillapító, pár nap alatt gyógyul.
2/2 anonim 

válasza:

Én ilyenkor Inno reuma forte krémmel szoktam bedörzsölni és csinálok egy óvatos nyaktornát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!