Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Tüdőembólia vagy csak megfáztam?

Tüdőembólia vagy csak megfáztam?

Figyelt kérdés

Kb. 4 napja szúró, nyomó módon fáj a mellkasom. Először csak bal oldalt ma már mind a két oldalt érzem.

Hozzátartozik hogy 4 napja nagyon fájt a combtőnél aztán folyamatosan azt éreztem hogy feljebb fáj. Köldök, gyomor, aztán bal mellkas. Nagyon nem foglalkoztam vele mert úgy gondoltam megfázás és majd elmúlik. De csak rosszabb lett. Ma felhívtam egy tüdőgyógyászt, de sajnos ő már csak jövőre rendel. Elmondtam a panaszaim és ő felvetette a tüdőembóliát. Azt mondta menjek a sürgősségire és vettesek vért és abból nézzék meg.

Megijedtem!

De egyedül vagyok itthon a 18 hónapos kisfiammal. Senki nincs akire rábizhatnám pár órára.

Szivesen veszek minden tanácsot!

Tényleg lehet embólia?

Mindenkinek köszönöm a választ!

2014. dec. 18. 19:58
 1/4 anonim ***** válasza:
vidd be babakocsival a kicsidet is es menj be a surgossegire Elotte esetleg hivd fel.oket, ott amig vizsgalnak csak valaki.eltologatja. Ne kockaztass inkabb kutya bajod se legyen. Sajnos nem tudom mid lehet, de ha szarul erzed magad akkor ne varj!!!
2014. dec. 18. 20:28
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon rosszul nem vagyok csak fáj és kevesebbet bírok így a gyerkőc mellett.

Sajnos a babakocsi kilőve már 6 hónapja nem használjuk mert nem marad benne.

A Férjem csak jövőhéten jön haza.

Megpróbálok holnap keríteni egy magánorvost aki azzonnal tudd fogadni.

Sajnos itt a sürgősségi mindig túlterhelt és órákat kell várni ezt pedig nem tudom megoldani a babával.

2014. dec. 18. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Tüdőgyógyäsz azt mondta akär tüdőembólia is lehet, tőlünk mit värsz? Én nagyon aggódnék a helyedben... Valahogy old meg, hogy minél előbb làsson orvos.
2014. dec. 18. 22:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Most jövök az orvostól.

Röntgenen is voltam.

Ezek alapján mellhártyagyulladást állapotot meg.

Vért csak hétfőn vesznek mert nem gondolták sürgősnek.

2014. dec. 19. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!