Arany ér vagy végbél rák?
Egy hete kb. fájdalmat éreztem ülés közben. Egy kisebb borsó szemnyi duzzanatot láttam a végbelemnél. Úgy gondolom hogy arany ér lehet mert kellemetlen szúró érzés és főleg ülésnél fájdalmasabb. Meg tapogattam és mint ha belül is meg lenne duzzadva 2 napja kenem egy végbélkenőccsel (hemorid) egyenlőre nem érzek javulást, és most nem tudom hogy várjak még párnapot, mennyi kell neki hogy gyógyuljon, mikor menjek vele orvoshoz.
Félek hogy végbél rák. Nyugtatom magam azzal hogy az nem egyik napról a másikra kezdene el fájni és érezhető lett volna már elölte is a belső duzzanat gondolom.
Szerintem is menj el orvoshoz. Akinek rendszeresen van aranyere, az nyilván meg tudja különböztetni, hogy ez az vagy valami más.
Neked még nem volt? Most jött ki először? De mitől? Csak úgy a semmitől nem lesz.
Ha meg volt már, akkor biztosan te is érzed, hogy ez most is az.
Proktis-M krémmel kenegesd, belülre is tegyél, kb 1 hét alatt jön rendbe. Valószínű, hogy aranyér a leírtak alapján.
Persze ha 1 hét elteltével is nagyon fájdalmas, akkor látogass el egy sebészhez, és ha kell, akkor ő ad majd beutalót protológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!