Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől lehet ez a fajta fej és...

Opened paradise kérdése:

Mitől lehet ez a fajta fej és szemfájdalmam?

Figyelt kérdés

Először is tudom,hogy nem lehet netről diagnosztizálni semmit sem és hogy el kéne menjek orvoshoz,de csak kíváncsi vagyok,hátha valaki ráismer valamire és el is fogok menni,de sajnos most nem áll módomban.

Szóval:

Régen is előfordult már,hogy így fájt a fejem,ami amúgy sokszor volt,de mostanában naponta ez van,hogy a jobb szemembe nyílal bele hirtelen és aztán az kisugároz a fejemre is.

De olyan szinten szokott,hogy elsötétűl minden és nem bírom ki,hogy leplezzem,pedig amúgy elég magas a fájdalomküszöböm.

Mintha ki akarna robbanni a fejemből,nagyon erős nyomást érzek benne.

És ez fokozódik,ha pl. előre hajolok valamiért,vagy le.

Amúgy mostanában romlott is a szemem,nem látok messzire olyan jól és a digitális órákon a szöveg mindig összemosódik.

2014. dec. 12. 23:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha lehajoláskor fokozódik, akkor ellenőrizd a vérnyomásod is. De a szem- és fejfájás a túl sok mobiltelefonálástól is lehet.

Mikor régen egyik unatkozó ismerősöm egy óránál is tovább mobiltelefonált nekem, akkor mindkettőnk feje fájt egy ideig.

2014. dec. 12. 23:41
 2/4 A kérdező kommentje:

Az itt nem jöhet szóba,mivel az elmúlt héten kb. 10 percet se telefonáltam összesen.

A vérnyomás már lehet,mert mostanában gyakran szédülök,meg látok csillagokat,ha pl. hirtelen állok fel,vagy ilyesmi.

2014. dec. 13. 00:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Zöldhályog (glaucoma). Így első tippre. Menj vele szemészhez!
2014. dec. 13. 02:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Én megkockáztatnám: a nyakcsigolyák prolémája.
2014. dec. 13. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!