Ezek szerint nagy gond van velem?
3 hónapja tapasztalom már azt hogy hányingerem van naponta többször is, nem tudok enni normálisan, nagyon szomjas vagyok, bármikor tudnék aludni, de ha arra kerül a sor akkor nem tudok. Este forgolódok az ágyban, valami mindig jár a fejemben, hangokat is hallok néha, és már teljesen olyan mintha belül teljesen üres lennék.
Elfáradtam, nem bírok még a suliban sem 2 óránál tovább aktív lenni. Az orvos már iskolakerülőnek néz mert vagy 7x voltam már ebben a 3 hónapban nála.
Mi ez ? Mit tegyek ?
17 leszek. Fiú vagyok.
Hát...sokféle bajom van. Mire gondolsz ?
Suliban utálnak, itthon nem érzem jól magam, depisnek érzem magam, sosem volt barátnőm (heh de nem is lesz).
Az iskola kikészít, a sok hülyeség amit még mindig öntenek a torkomon, értelmetlen dolgok. Mindenki egyszerre zúdít rám mindent, nem igazán bírom. Igazából mostanában már semmit sem bírok. Meglátok egy szomorú képet, vagy olyan zene megy valahol, szinte azonnal elsírom magam.
De nem hiszem hogy ezeknek köze lehet ehhez :/
Vagy ha van is...semmit sem tehetek akkor.
Régebben próbálkoztam öngyilkossággal 3x is...láthatóan nem jött be.
"Suliban utálnak, itthon nem érzem jól magam, depisnek érzem magam, sosem volt barátnőm (heh de nem is lesz).
Az iskola kikészít, a sok hülyeség amit még mindig öntenek a torkomon, értelmetlen dolgok. Mindenki egyszerre zúdít rám mindent, nem igazán bírom. Igazából mostanában már semmit sem bírok. Meglátok egy szomorú képet, vagy olyan zene megy valahol, szinte azonnal elsírom magam.
De nem hiszem hogy ezeknek köze lehet ehhez :/ "
Nem, mi?
Én nem vagyok orvos, de szinte biztos, hogy depressziós vagy.
Ha van iskolapszichológus, akkor keresd fel, ha nincs, vagy nem őt akarod, akkor menj el a háziorvoshoz, ad beutalót, vagy ajánl pszichológust.
KÉRJ SEGÍTSÉGET!
Az írásod alapján nem vagy hülye. Hát ne légy hülye! :)
Olyan érzés mintha +1 napot már ki sem bírnék.
Legszívesebben csak aludnék 5 évig.
Nyugtatóval sem megy az alvás, piával sem...nem tud kikapcsolni az agyam szinte egy pillanatra sem, hiába vagyok fáradt.
Pszichológushoz 10.-én megyek, már 4 hónapja kértem időpontot, mostanra adtak.
Hát, minden fennáll ugyanúgy :/
Cigivel kicsit jobb, egyszerűbb.
Kicsit oldja a feszültséget meg egyszerűbben alszom tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!