Ez rák? Nagyon meg vagyok ijedve.
Már másodszorra vettem észre,hogy pici,alig észrevehető vétcsík volt a székletemen, nem annyira élénkpiros,de nem is alvadt.
Aranyér nem tudom lehet-e mert nem érzek vájdalmat meg viszketést sem, ott csak akkor fáj,ha menstruálok vagy szex közben néha ott szokott fájni bizonyos testhelyzetekben.
Amúgy súlyom nem csökkent, és viszonylag rendszeres a székletürítésem, pár hete volt 2x indokolatlanul hasmenésem, de azóta nincs ilyen.
Tudom,nem kell a legrosszabbra gondolni,de rettegek a ráktól és emellett mentális problémáim is vannak, így talán megérthető.
Tapasztalatok, vélemények?
Ez aggodalomra ad okot vagy lehet aranyér attól függetlenül,hogy fájdalmat nem érzek?

Nekem elég gyakran véres a papír,ha kicsit nagyobbat vagy keményebbet kakilok. Nekem mondjuk aranyerem is van,igaz nem vészes, csak ritkán jön elő,de nekem az nem vérzik csak érzem,hogy dudorodik és fáj. Volt,hogy a székletem is véres volt,de csak úgy,mint neked,egy kis csík piros. Ez még nem jelent semmit. Feltételezem,hogy fiatal nő vagy. Fiatal nőknél a vastag/végbél daganat igen ritka, középkorú vagy idősebb férfiak jellemző betegsége. A székletürítés gyakran változik, sok függvénye van. Ha stresszes vagy,mint ahogy írtad,attól lehet hasmenésed. Számít mit ettél, mennyit ittál, ezek mind mind változtatnak a széklet milyenségén. Szerintem nincs miért aggódnod. Ha tartósan fennáll a vérzés,esetleg nagyobb mennyiségű vér ürül, akkor érdemes orvoshoz fordulni, de szerintem el fog múlni magától,ne aggódj.
26/l

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!