Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a labijjamon? Tobbi lent

Mi lehet a labijjamon? Tobbi lent

Figyelt kérdés
ott kezdodott az egesz hogy elobb 1 barna folt volt a labujjamon(azt hittem hogy seb) de nem tobb folt lett belole es szaraz a folt.a labujjam kozott is szaraz a bor es olyan mintha sebes lenne ugyanez van a labujjam alatti borreszen is. en labgombara gondoltam,de annak viszketnie kene nem? nekem nem viszket csal ritkan este erzem mintha egne a talpam. koszi a segitseget elore is
2014. dec. 4. 07:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen viszket, van, hogy csak fáj, de attól még lehet gomba. Nézesd meg bőrgyógyásszal, vagy vegyél Canestein kenőcsöt és minden este kend be, ha javul tőle, akkor az volt.
2014. dec. 4. 07:51
 2/2 A kérdező kommentje:
nizoral van otthon az is jo ra? elvileg a betegtajekoztaton azt irja hogy az ilyen repedezos foltokra jo mimden olyan tunetett ir ami nekem van most :(
2014. dec. 4. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!