Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Neo citrant tenyleg nem...

Neo citrant tenyleg nem celszeru beszedni?

Figyelt kérdés
Sokan mondtak mar koztuk a szuleim is, hogy azert nem vesznek es olyat mikor beteg vagyok, mert tobb kart mint hasznot csinal. Kicsit utana olvastam, es tenyleg sok helyen irjak, hogy nem celszeru bevenni. Ti mit gondoltok errol?
2014. dec. 1. 22:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Kisebb náthára én se szedném be, nagyobb gond esetén meg igazából felesleges. Lázcsillapító hatása is van, ami hőemelkedésnél nem igazán szükséges (sőt), azon túl meg főleg c-vitamin emlékeim szerint. Akkor már inkább azt kapkodom be, meg csinálok egy vödör teát. És jóval olcsóbban jövök ki.

Plusz személy szerint baromira ki tud ütni, teljesen kába és álmos leszek tőle. Mondjuk épp ezért este néha megiszok egyet, és akkor nem ébredek fel állandóan orrot fújni meg szenvedni. :D

De ha neked bevált, akkor nyugodtan, ha nem állandóan iszogatod, sok kárt nem csinál.

2014. dec. 1. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Fájdalom- és lázcsillapítót, C-vitamint és orrfolyás elleni hatóanyagot tartalmaz. Ha nem literszámra iszod, nem lesz bajod tőle. Én szeretem, mert jó íze van, meleg, és jobban is szoktam magam érezni tőle.
2014. dec. 2. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Bajt nem csinál, sőt, nekem segít.

Mikor úgy kelek, hogy teli a fejem, meg tüsszögök és ilyen híg, csípős szr folyik az orromból, akkor délután beveszek egyet (hársfateával-mézzel), és ki is alszom az egészet. Meg még max. következő nap, de akkor már nem szokott kelleni.

2014. dec. 2. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!