Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek mi bajom lehet?

Szerintetek mi bajom lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

17 éves lány vagyok. Tegnap este óta rosszul érzem magam, és majd megyek is orvoshoz, de aggódom, nehogy valami komoly bajom legyen :S Ezért tettem fel a kérdést, hátha valakinek volt már hasonló. Szóval a tüneteim:

- hőemelkedés

- székrekedés (tegnap egyáltalán nem volt székletem)

- hasfájás, leginkább a köldököm alatti részen. Ha fekszem, akkor alig fáj, ülve sem nagyon, de állás, járás közben eléggé. Nyomásra is nagyon fáj. Ha nevetek, akkor is rossz.

- szélgörcs. Gyakran pukizom, illetve érzem, hogy kellene, csak nem jön ki :S Időnként érzem, hogy kavarog a hasam, vagy nem tudom, hogy mondjam.

- étvágytalanság, ugyanakkor állandó szomjúság

- levertség, fáradtság

Szóval szerintetek lehet valami komoly baj? Vagy csak elkaptam valami vírust?

Bocs, ha hosszú lett, csak nagyon aggódom :S

2014. dec. 1. 10:38
 1/2 anonim ***** válasza:
csak tipplek, nekem errol a vakbelgyulladas jut eszembe, de ne nem akarlak ilyesztgeni, csak tipp
2014. dec. 1. 10:49
 2/2 A kérdező kommentje:
Már én is gondoltam a vakbélgyulladásra, de azt hallottam, hogy akkor bal oldalon fájna a hasam, nekem pedig középen fáj. Vagy attól még lehet az?
2014. dec. 1. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!