Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Menjek el pszichológushoz?...

Menjek el pszichológushoz? (lejjebb)

Figyelt kérdés
Fél éve kezdett el a testem szőrösödni (ujjaim, hátam, hasam, arcom, a karomon és a lábamon mind megerősödött és több is lett). Azelőtt sosem volt ilyen problémám, az orvos szerint nincs hormonális oka (csak vért vett), nagyon rosszul viselem ezt az egészet, egyre csak több és több nő, undorítónak tartom magam és már emberek közé is alig megyek, úgy érzem depressziós lettem emiatt.Nem tudtam,pontosan melyik kategóriába soroljam a kérdésem.
2014. nov. 27. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
A farkasember kategoriaba :)
2014. nov. 27. 21:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezzel nem pszichológushoz kell menni, hanem hormonvizsgálatra.
2014. nov. 27. 21:35
 3/9 anonim válasza:
fiu vagy lány vagy? és hány éves?
2014. nov. 27. 21:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Már voltam hormonvizsgálaton. :(
2014. nov. 27. 21:37
 5/9 anonim ***** válasza:
fiu vagyok. 20 .
 6/9 A kérdező kommentje:
lány és 21.
 7/9 anonim válasza:
Az okot mindenképpen fontos lenne kideríteni és azzal már meg is könnyebbülnél.De ha ez nem megy akkor mindenképpen menj pszihológusgoz, hogy elfogadd magad és különben is mindenkinek vannak hibái és még nagyon fiatal vagy nem zárkózhatsz el örökre, nézz szembe vele,hahrá sok sikert:-)
2014. nov. 27. 23:44
 8/9 anonim válasza:
Nem próbálod legyantázni? Ez miatt ne legyél depressziós, vannak az életben ennél nagyobb gondok is ami miatt depressziós lehet az ember... :) fel a fejjel kérdezz meg pár kozmetikust hátha le tudják szépen gyantázni, vagy lehet szedned kéne fogamzásgátlót mert szerintem hormonzavarod van és attól lehet beállna a szervezeted és nem lennél ilyen. 1 próbát megér veszteni nem vesztesz semmit. ha eddig nem volt ilyen gond csak fél éve kezdődött akkor az nem véletlen.
2014. nov. 28. 01:44
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az utolsó két válaszadónak (ment a zöld kéz) :) Annyira nem vészes a helyzet, mert nem fekete.. de a fogamzásgátlóra én is gondoltam, ajánlották is. Én annak is örülnék, ha most megállna.És már most is gyantázom magamnak, de jobb lenne, ha nem lenne mit.

Az első válaszoló primitív válaszára inkább nem reagálnék. :)

Ja, és társat sem keresek, úgyhogy a 20 éves fiúnak sem fogok képet küldeni. :"D

2014. nov. 28. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!