Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit kell tenni, ha bekakilsz...

Mit kell tenni, ha bekakilsz az utcán?

Figyelt kérdés
Láttam ma egy férfit, jól öltözött 60-as, aki hiába próbálta visszatartani a székletét, nem tudta. Teljesen kétségbe volt esve, látszott, nagyon kellemetlen neki a helyzet. Kihez, milyen szervhez lehet ilyenkor fordulni? Nem biztos, hogy járműre felengedik így, ki tudja milyen messze lakott. Hogyan juthat segítséghez ilyenkor az ember?
2014. nov. 26. 19:02
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Telefonál egy ismerősének, ha nem tud hazajutni. Vagy egy WC-ben megtakarítja magát, akár a ruháját is kimossa nagyjából. Nincs kakasegély szervezet.
2014. nov. 26. 19:06
 2/6 gömbicica ***** válasza:

bemehetett volna egy vendéglátóhelyre 1-200 Ft-ért be szoktak engedni.

ha már beteg, akkor hordjon magával legalább egy másik alsógatyát

ha csak véletlen baleset, akkor is valahová mosdóba kéredzkedjen be, és kössön derekára pulcsit, hogy ne látszódjon. -mondjuk a szag attól még kijön- :-(

de semmilyen szervhez nem kell ezért fordulni.

ebből magának kell kimászni az embernek(

mentőt rendőrt gondoltál hivni? vagy mi?

egy szerencsétlen baleset. egyébként bárkivel előfordulhat( sajnos.

2014. nov. 26. 19:06
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, olyasmire gondoltam, hogy mentők, vagy valami ilyesmi. Mert pl. ezzel taxiba nem sűrűn engednek beülni, se járműre felszállni. A férfi kétségbe esetten tördelte a kezét, hogy nincs kit felhívjon, hogy hazavigye. Nem szokott ilyesmi megesni vele, váratlan dolog volt. Mi meg álltunk ott mellette, tehetetlenül.
2014. nov. 26. 19:12
 4/6 intrepid ***** válasza:
Én egyszer három szál kórót kellett, hogy kinevezzek bokornak, (persze semmit nem takart), és mögé guggoltam le, de már a veríték csorgott a homlokomról, éppen csak megúsztam.
2014. nov. 26. 19:13
 5/6 anonim ***** válasza:

De miert kell mellette tehetetlenul allni?

Nem lehet elmennetek a boltba es venni neki egy valtas olcso ruhat,amit o utana kifizet nektek vagy ha nem,az se baj?esetleg egy torulkozot is.

Vagy amit ker.

2018. szept. 3. 23:00
 6/6 anonim ***** válasza:
En azt csinaltam volna.
2018. szept. 3. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!