Ez lehet, hogy pánikbetegség?
Figyelt kérdés
Ha bárhová menni kell, egyből teljes ideg leszek, és a gyomrom elkezd fájni, nyelni alig bírok. Ha iskolába kell menni is ez van, ezért van elég sűrűn hogy el sem indulok mert nem tudom rávenni magam, ha elmegyek és kilépek a kapun egyből görcsbe rándulok és jönnék haza. Ma is mentem volna iskolába, és megláttam az embereket és elkezdtem egyből szédülni. Olyan érzés tölt el olyankor, hogy mindjárt meghalok.2014. nov. 25. 13:58
1/1 anonim válasza:
Több, mint valószínű. Olvasd el ezt a cikket, érdekes dolgok vannak benne: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!