Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Másnak is ennyit beteg a...

Másnak is ennyit beteg a gyerek? Hova vigyem? Mivel erösitsem? 1 hét után visszaesett.

Figyelt kérdés
a kicsi 3,5 éves, a nagy 5,5 nyáron augusztusban mindkettö tüdögyulladást kapott,hörghurut szövödménye miatt.szeptemberig betegek voltak. Oktoberben ujra nátha stb.ujra antibiotikum, két hét mulva szintén antibiotikum..aztán 4 nap ovi, láz ujbol gyogyszer,1 hétig jobban volt,de nem ment oviba mert a kicsi is lázas lett, most már 11-ike ota vannak itthon és köhögnek,tegnap voltunk a dokinál elküldött hogy ö már nem tud mit adni! Létezik ilyen?? Azt sem tudom hova vigyem.. egész éjjel köhögött. 3 napja adom a hársfa teát gözölünk és sinupret cseppet.a kicsi javulgat a nagy visszaesett,mi van ilyenkor?
2014. nov. 25. 07:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Propoliszt vagy mehpempot ajanlanek.

Mindketto ved a fertozesektol, termeszetes, erositi az immunrendszert.

Nezz utana, h gyerekeknek hogy adhato.

En propolisz tinkturat hasznalok, de az ugye alkoholos oldat. Semmi bajom. Mez is nagyon egeszseges.

2014. nov. 25. 08:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Béres csepp.
2014. nov. 25. 08:24
 3/7 anonim ***** válasza:
Az en kisfiam is rengeteget beteg amiota ovodas lett, tobb mint egy eve. Nem ilyen durvan, mint a Te gyerekeid, de allando orokos orrfolyas, hol atlatszo, aztan zold , neha kis hoemelkedes... kilottem nyar vegere az osszes betegszabimat, ugy , hogy kozben ha nem volt veszesen beteg bebysitter vigyazott ra(ilyenkor a fizetesem harmada erre ment)...mar elsirtam magam a gyerekorvosnal, hogy segitsen, de o is sak szettarta a kezet, h mast mar nem tud ajanlani amit eddig... 3 hete minden reggel es este egy fel citromot kicsavarok egy kanal(igazi) mezzel, es kb 8 csepp propolisszal, osszekeverem es ezt adom neki, Azota, nem tudom hol lekopogni elegge, de nem beteg!!! Hogy ettol-e, vagy egyszeruen kezdi emgszokni az ovisbacikat, enm tudom... a ketsegbeesesedet viszont megertem maximalisan es egyutterzek veled. Az antibiotikumot mi az orvossal csak veg-veg eseten adtuk enki, inkabb tartott tovabb neki a betegseg. (Ja ferjem gyogyszeresz, tehat gondolhatod, hogy mar mindent kiprobaltunk!!-es semmi nem segitett...)
2014. nov. 25. 08:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Igazábol a t.gyulladás ota durva,addig alig alig.azota viszont 1 honap kivételével 2 hetente,megprobálom ezt a propolisz cseppet.hátha. most a homeopátiás doktornöhöz akarom elvinni öket,hátha tud valamit mondani
2014. nov. 25. 08:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Práld ki ezt

[link]

vagy Diochi: Baktervir és Astrofresh készítményt

[link]

[link]

2014. nov. 25. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Azért majd nem ártana egyszer azt is megnézni, hogy nem allergiásak-e valamire. Pl. ételallergia. Mert az is okozhat olyat, hogy állandóan felülfertőzéses nyavajájuk van, közben meg maga az allergia gyepálja ki az immunrendszert.

Felnőttnél is! Én pl szinte egész évben beteg voltam, míg rá nem jöttem, hogy ha nem iszom tejet semmi bajom.

Ismerősöm is, ha megeszik egy joghurtot akkor másnap náthásan prüszköl.

Az ilyen elhúzódó légúti betegségek háttérében nagyon gyakran ételallergia áll (pl. glutén, tej), csak nem foglalkoznak a dokik vele.

2014. nov. 25. 10:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Kaptunk broncho waxom port,11 napja szedik,kiváncsi leszek.
2014. dec. 7. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!