Kb.1 éve köhögök. Mi lehet az oka?
Egy megfázással kezdődött az egész, aminek minden tünete elmúlt, kivéve a köhögés. Azóta is köhögök, folyamatosan, minden napszakban. Voltam allergiavizsgálaton és nem vagyok allergiáa semmire sem. Volt légzésfunkciós vizsgálat, az sem mutatott ki asztmát, de asztma gyógyszert próbáltam és talán kicsit enyhítette a tüneteket. Voltam gasztroenterológusnál, a refluxot kizártuk. A köpet hol áttetsző és sűrű, hol pedig zöldessárgás (3 fajta antibiotikumot szedtem, azok sem használtak). Tüdőröntgen sem mutatott ki semmit, arcüregröntgenen annyi volt, hogy meg van vastagodva az orrnyálkahártyám. Fül-orr-gégész sem tudott már mire tippelni. Voltam természetgyógyásznál, az ideiglenesen segített, de ismét visszatért a köhögésem. Sosem dohányoztam, sőt a családban, barátok között sem dohányzik senki. Faluban élek, tehát még azt sem lehetne mondani, hogy a környezet túlságosan szennyezett. Volt már valaki hasonló helyzetben? Esetleg valami tippet tudtok mondani, hogy mi okozhatja ezt és mit tehetnék? Rengeteg mindent próbáltam már... és semmi, ezidáig.
Köszönöm a segítséget!
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!