Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kb.1 éve köhögök. Mi lehet az...

Kb.1 éve köhögök. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés

Egy megfázással kezdődött az egész, aminek minden tünete elmúlt, kivéve a köhögés. Azóta is köhögök, folyamatosan, minden napszakban. Voltam allergiavizsgálaton és nem vagyok allergiáa semmire sem. Volt légzésfunkciós vizsgálat, az sem mutatott ki asztmát, de asztma gyógyszert próbáltam és talán kicsit enyhítette a tüneteket. Voltam gasztroenterológusnál, a refluxot kizártuk. A köpet hol áttetsző és sűrű, hol pedig zöldessárgás (3 fajta antibiotikumot szedtem, azok sem használtak). Tüdőröntgen sem mutatott ki semmit, arcüregröntgenen annyi volt, hogy meg van vastagodva az orrnyálkahártyám. Fül-orr-gégész sem tudott már mire tippelni. Voltam természetgyógyásznál, az ideiglenesen segített, de ismét visszatért a köhögésem. Sosem dohányoztam, sőt a családban, barátok között sem dohányzik senki. Faluban élek, tehát még azt sem lehetne mondani, hogy a környezet túlságosan szennyezett. Volt már valaki hasonló helyzetben? Esetleg valami tippet tudtok mondani, hogy mi okozhatja ezt és mit tehetnék? Rengeteg mindent próbáltam már... és semmi, ezidáig.

Köszönöm a segítséget!

25/L

2014. nov. 23. 23:58
 1/2 anonim ***** válasza:
A falu is lehet szennyezett. Sok állat és stb. Tudod mit próbálj ki? Menj a hegyek közé. (Ne a Kékes és társai). Ausztria például 2-3 ezer méter magasra, ott más a levegő. Amúgy, ha ennyi orvos és próbálkozás nem segített akkor mi sem fogunk tudni. Ugyebár, mint minden mást a köhögést is az agy befolyásolja.Magyarosítva a szót az agyad hozza a parancsot, hogy köhögj. Lehet, hogy neurológiai probléma.
2014. nov. 24. 01:17
 2/2 anonim ***** válasza:
A gégédet nézték már?Kellene csináltatnod gégetükrözést!És a torkoddal,manduláiddal minden rendben van? Nekem egy elhanyagolt torokgyulladás miatt miatt alakult ki krónikus garatgyulladás!A gégetükrözésnél kiderült,hogy a hangszálaim,gégém is hurutos,kaptam rá valami vitamint!De még mindig gyakran köhögök és a torkom is állandóan piros,könnyen begyullad.Szerintem Neked is a torkodba lehet gond!Lehet,hogy túl nagyok a manduláid,azt Te is meg tudod nézni de menj vissza a gégészetre is!
2014. nov. 29. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!