Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Gócos fogat lehet gyökérkezelni?

Gócos fogat lehet gyökérkezelni?

Figyelt kérdés
Voltam fogorvosnál és azt mondta hogy látszik hogy rossz a fog de kérdés hogy huzassuk vagy gyökérkezeljuk én huzatni akartam mert nem akartam vele bajlódni viszont azt pódolni is kell szoval akkor hagyjuk most hogy ez van ha győkérkezelik akkor megáll a hajhullás?
2014. nov. 19. 18:11
 1/3 anonim ***** válasza:
A gyökér kezelt fog mindig gócként szerepel.
2014. nov. 19. 18:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem röntgen nélkül állt neki a doki gyökérkezelni, a második kezelés után dupla akkorára dagadt az arcom, meg fájt. Röntgenből kiderült, hogy van a gyökércsúcson egy góc. Azt mondta még egyszer megpróbálja, ha nem akkor ki kell húzni. Harmadik kezelés után nem volt gond antibiotikummal lement a duzzanat, negyedik alkalomra végleg betudta tömni, azóta nincs gondom vele. Szóval nehéz kérdés, mert minden fog más és minden eset más, de ha a doki, azt mondja érdemes gyökér kezelni, akkor ne sajnáld rá az időt. Hajhullás nem feltétlen fog elmúlni, azt ki kellene vizsgáltatni másik orvossal...
2014. nov. 19. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:

Érdemes gyökérkezelni,mert azzal 10-20 évvel meg lehet hosszabbítani a fog élettartamát, a pótlás meg le kell csiszolni két egészséges fogat,és rohadt drága is.

Ha rendesen megcsinálják a gyökérkezelést, és falálló tömést tesznek bele, akkor nem okoz bajt a gyökérkezelt fog.

2014. nov. 19. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!