Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért csinálják ezt az orvosok...

Miért csinálják ezt az orvosok? Régen minden sokkal jobb volt.

Figyelt kérdés

Hogy ha 3-ból 3 orvosnak egyértelműen elmondom, hogy sok a gyomorsavam, és ezt leletek is alátámasztják, akkor gyomorsav csökkentő helyett miért gyomornedv-ellenállót írnak fel?

Amitől csak még több bajom lett attól függetlenül, hogy a gyomorsav ugyanolyan mértékben termelődött azután is, csak jobb esetben nem éreztem, hogy szétszakad a gyomrom, bár ez ritka volt. És ezen felül mindegyik orvos legyintett, hogy nekem ettől a gyógyszertől lenne problémám, pedig szerintem egyértelmű, mivel amikor abbahagytam, elég sok, a papíron szereplő mellékhatás abbamaradt.

Régen, amíg nem volt ennyire korrupt az egészségügy, sokkal normálisabban kezelték az embereket, és egy ilyen betegségből hamarabb is fel lehetett gyógyulni, mint manapság...

Ha X baja volt, akkor az X bajra írtak fel valamit, nem pedig körbekezelték minden hülyeséggel, meg kísérletezgettek. Ha annyira kísérletezni akarnak, akkor fizessenek is meg érte, amiért kísérleti alany vagyok...

És azt mondják, hogy az orvostudomány fejlődik...szóval fejlődésnek számít az, hogy nem vizsgálják ki tüzetesebben a beteg problémáját, hanem inkább kapok 1 gyógyszert, ami ha nem válik be, mert rosszabbul leszek tőle, akkor kapok még 2 másikat, aminek ugyanaz a fő alkotóeleme, csak más a neve.

2014. nov. 19. 13:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
*szerteágazó tünetei vannak
2014. dec. 1. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!