Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egy hónapja fáj a csontom egy...

Egy hónapja fáj a csontom egy része, ez mi lehet?

Figyelt kérdés
A jobb bordámon, a bordaív alján kb. egy hónapja fáj a csontom egy része. Ha tapintom, akkor meg végképp ki tudom tapogatni az a részt. Sérülésem nem volt, törés vagy ilyesmi, nem ütöttem meg magam. Néha elég kellemetlen nyomás jellegű érzést is érzek ugyanezen a tájon, mintha a májam környékén lenne ez az érzés. Nem vagyok hipochonder, nagyon ritkán járok orvoshoz.Nem akarom kinevettetni magam, hogy rögtön orvoshoz szaladjak. De ez az érzés 4 hete tart.Ti mit tanácsoltok?
2014. nov. 15. 20:59
 1/2 A kérdező kommentje:
"azt a részt" elírtam az előbb
2014. nov. 15. 21:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már 4 hete tart. akkor senki nem fog kinevetni ha orvoshoz mész, holnap keresd fel a háziorvosodat, ki kell vizsgáltatni az okát.
2014. nov. 16. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!