Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől van napjainkban annyi...

Mitől van napjainkban annyi rákos megbetegedés? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Munkámból kifolyólag sok olyan családhoz kell ellátogatnom, ahol elhunyt a tulajdonos (vagy valamelyik tulajdonos) és fel kell értékeljem az ingatlant. Körülbelül 100 esetből 70-75-nél rákos megbetegedés a halál oka..Nagyapám hasnyálmirigyrákban halt meg még júliusban, és utána döbbentem igazán rá, hogy szinte minden 3. ember rákos megbetegedésbe hal bele. Vajon mitől nőtt meg ez a szám ennyire? Nagymamám szerint valószínűleg attól amit megetetnek velünk, egy kollégám szerint repülőkről permeteznek minket (chemtrail), és még rengeteg elméletet hallottam. Kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is.

Előre is köszönöm.

2014. nov. 13. 20:58
 1/3 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a következő generációk egyre nagyobb eséllyel, és egyre nagyobb számmal fognak szenvedni ettől a betegségtől?
2014. nov. 13. 21:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez azért nem ilyen egyszerű, mint amilyennek látszik. Régen is voltak olyan emberek, akik daganatos megbetegedésben hunytak el, maximum nem tudtak róla. Továbbá azért tűnik olyan magasnak az arány, mert a rák gyógyítására még nincs bevált módszer. Más - régen halálos - betegségekre viszont már megtalálta a gyógymódot az orvostudomány, így ezekben a betegségekben már csak nagyon kevesen hunynak el. Így aki betegségben huny el, az nagy valószínűséggel daganatos megbetegedés következtében. Ez persze nem jelenti azt, hogy a napjaink embere hajlamosabb a rákos megbetegedésre.
2014. nov. 13. 21:11
 3/3 anonim ***** válasza:

Az előző válaszoló téved. Vannak erre vonatkozó statisztikák, amik alapján egyértelműen növekvő tendenciáról van szó. Szerintem ez egy soktényezős egyenlet, amiben benne van az életmód, genetikai tényezők, stressz, lelki okok és persze az a sok vegyi anyag, ami a szervezetünkbe kerül így vagy úgy.

A chemtrail egy hülyeség, ennél sokkal olcsóbb módjai is lennének a tömegpusztításnak, ha már logikusan gondolkodik valaki.

A legtöbb rákos betegnél van valami lelki ok, valami trauma, valami, amit nem képes feldolgozni. Tehát a lelki dolgainkat fontos helyre tenni, erre nagyobb hangsúlyt fektetni, mint a testünkre. Bár korunkra jellemző, hogy csak a testet kezeli.

2014. dec. 4. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!