Valakinek kérhetem a véleményét?
Figyelt kérdés
23 éves fiú vagyok, 182 cm kb. Áprilisban még 72 kg körül voltam, de szorongásos és egyéb panaszok miatt antipszichotikumot állítottak be nálam ami közismert, hogy testsúlygyarapodást okoz, mostanra van az, hogy kezdek félni mert már 92 kg mutat a mérleg, a nadrágok, amiket régen nadrágszíjjal használtam, szűkek és kényelmetlenek, mindenki észreveszi a hízást, és egyértelműen sokkal nagyobb a hasam. a gyógyszer szedése előtt, mikor még nem szedtem, akkor is megettem, amit megkívántam, de nem híztam. most meg csak hízok felfelé. ráadásul most lehet sikerülne munkahelyet váltanom, ami töbebt fizetne mint a mostani, de nem olyan laza, nem tudok gyakran orvoshoz menni. elképzelhető hogy kell mennem majd emiatt vizsgálatokra? a pszichiáteremmel holnap próbálok beszélni hogy váltson gyógyszert de a hízás kezelése már háziorvosi teendő. Ezeketől függetlenül, nyugodtan menjek át a másik helyre dolgozni? Nagyon bizonytalan vagyok!!!!2014. nov. 10. 20:31
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg az új munkahelyet. Változtattál esetleg az étkezéseden, sportolsz valamit? Értem, hogy a gyógyszer okozza, de ezekkel szerintem tudnád valamelyest kontrollálni a hízást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!