Refluxos hányinger, hányás ellen mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a bajom hogy mostanában egyre sűrűbben jelentkeznek ezek a savas problémák általában reggel de délutánra elmúlik. Viszont ma megvolt az első hányásom is miatta úgyhogy nem szeretném ha súlyosbodna, mert megkeseríti a mindennapjaimat pedig még csak 17 vagyok. Kondizás a hobbim és sajnos még az se csinálhatom normálisan ezáltal. Illetve az még a problémám hogy sajnos amikor ilyen bajom van a hányinger miatt nem tudok kapszulás vagy tablettás gyógyszert se bevenni mert egyszerűen kiöklendezem. Elég stresszes is vagyok úgyhogy szerintem még az is közrejátszik a dologban. Mit tanácsoltok?2014. nov. 7. 14:22
1/5 anonim válasza:
Orvosnál voltál? Valóban refluxtól hánysz?
Nekem csak hányingerem volt és égett a gyomrom, de soha nem hánytam.
Gyógyszert szedsz a refluxra?
2/5 A kérdező kommentje:
Eddig én se hánytam csak most. Biztos miatta volt mert igazából nem sok dolog jött fel szinte semmi csak nyálat köptem meg az a maró érzés a torkomban... Eddig a rennie bevált de most as se segített.
2014. nov. 7. 14:47
3/5 szamo77db válasza:
Nekem is van reflux betegségem, eddig leginkább a Rennie vált be. Írod, hogy neked most ez sem jó. Talán lehetne inni egy kis szódabikarbónát. Nekem sokszor segített. És a gyógyszerészek a patikában adnak tanácsot, hogy mi lenne még jó. Jut eszembe: orvosnál voltál már ezzel a panasszal? Én még Esomeprazolt is szedek, jó, de ezt csak receptre kapni. El kell menni orvoshoz!
4/5 anonim válasza:
salvus vizet lehet kapni elég sok helyen. Pl Coop. Egy két decit egy nap meg kell inni. Nagyon rossz íze van elsőre de meglehet szokni. Nekem bevált
5/5 anonim válasza:
Én is szenvedtem a refluxtól 2-3 hónapig.
hányinger, öklendezés gyomorégés minden volt.
Minden vény nélküli kacatot megvettem, nem sokat segített.
és egyszer megelégeltem és elmentem a dokihoz.
felírt 1 sav csökkentő gyógyszert, azóta semmi bajom.
Ajánlom menj el te is a dokihoz.
Szerintem megéri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!