Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez milyen betegség lehet?

Ez milyen betegség lehet?

Figyelt kérdés
A szomszédból fura hangok jönnek és először másra gondoltam, de... nem tudom, ez szerintem valami roham lehet, vagy mi. Hallom, hogy sokat köhög. Az egyik fele a dolognak ez, de időnként olyan hangokat hallok, mintha messziről nyögések meg félig kiáltozások lennének, de közelebb menve a falhoz, kicsit néha olyan a hang, mintha görcsösen bőgne valaki, de aztán meg megint átcsap olyan fulladozó hangba, nem tudom, ez valami roham lenne? Asztmás rohamra gondoltam, mert hogy rengeteget köhög is. Azért is kérdezem, mert először nem gondoltam bele, hogy ez esetleg egy roham és marhára zavart, majdnem átkopogtam. De ha ez egy betegség, akkor inkább visszatartom magam. Szerintetek?
2014. nov. 6. 15:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a tüdeje beteg, inkább tartsd vissza magad.
2014. nov. 6. 15:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, most már én is valószínűnek tartom...
2014. nov. 6. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!