Székletvizsgálaton vért találtak a székletben. Lehet reménykedni, hogy nem rák?
Ezek nagyon érzékeny tesztek, sok mindent kimutatnak, pont azért, hogy ha van vér, azt biztosan felismerje. Ha kellően érzékeny, kimutathat bármilyen sérülést, akár egy erősebb reggeli fogmosás utáni ínyvérzést, vagy ahogy első is mondta, gyomor- és patkóbélfekélyt stb.
Bőven lehet reménykedni, főleg ha ilyen fiatal. A vég/vastagbél rák elsősorban 50 felett gyakori, 40-től már elő-előfordul, de 30 körül jóval kisebb az esélye.
Mielőbbi gyógyulást!
Üdv.!
Szeretnék érdeklődni, hogy van-e már eredmény? Nagyon kíváncsi vagyok, mert én is irtam, hogy a családunkban van,aki hasonló helyzetben van! Légyszíves, ha van eredmény ird meg, minden információ fontos lehet!!!!!Köszönöm előre is. Annabella
Szia!
Miután mondták, hogy vér volt a székletben, újabb mintát kértek.
A másodikat a férjem normálisan csinálta, két egymást követő nap vette le a mintát, előtte kerülte a vörös húst meg a tiltott ételeket.
A második minta negativ lett. De az orvos továbbra is aggódik, mert az első alkalommal a vér biztosan belső eredetű volt, nem végbélsérülés miatt. Gyógyszert szed most, most hirtelen nem tudom mit. 2 hónapig fogja még szedni, napi 1-et reggel, 20 perccel étkezés előtt. Nem tudom, hogy utána vissza kell e mennünk.
Ha szeretnéd, megnézem a gyógyszer nevét, amit szed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!