Baszont2002 kérdése:
Lesz Ebola magyarországon?
Figyelt kérdés
Kicsit túlspirázzák ezt a dolgot az ebolával kapcsolatban de azért mégis ilyesztő!(Válaszoljatok légyszi)2014. okt. 31. 10:11
1/6 anonim válasza:
Tanulj meg írni, mielőtt helyesírási hibával teszel fel kérdést!
Magyarországon nem lesz ebola, ha lenne is, nem terjedne olyan könnyen, mert magas a felszereltség. Az ápolók már gyakorolják az ebolások kezelését, ha véletlenül mégis beszökik hazánkba egy beteg, de nagy részt nem várható.
2/6 anonim válasza:
igen lesz
érdemes felkészülni
pl. amikor elkezdődik legyen otthon elég alapvető élelmiszer hogy ne kelljen emberek közé menned, stb.
valószínű nem lesz olyan nagy terjedése, mint nyugat afrikában, ha csak nem mutálódik valami influenza törzzsel, akkor szopó lesz
3/6 anonim válasza:
Már Afrikában is lassabban terjed -
Most olvastam valahol
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
Azt hogy készüljek fel kajából azt ilyen konzervek érted?
Kicsit megnyugodtam kösz...
2014. nov. 1. 09:19
6/6 anonim válasza:
Ebola a getto járványa. Higéniával megelőzhető,nos,nehéz kérdés,hogy itt lesz-e ebola szerintem nem mivel kevés itt a koszos getto. Franciáknál és a olaszoknál viszont lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!