Anyukámnak 2 hete fáj a lába, a térde be van dagadva és alig tud menni. Volt valakinek már ilyen?
Figyelt kérdés
szeretném minél hamarabb kezeltetni de az ortopédiára csak jövőre van időpont. hová lehetne elmenni ahol minél hamarabb megjavul? vagy milyen házi gyógymód van erre? előre is köszönöm!2014. okt. 30. 21:43
1/4 anonim válasza:
Reumatológiára is elmehet. Ha oda is annyira sokat kell várni, akkor magánrendelésre is, még ha többezer forint is egy vizsgálat. A háziorvoshoz minimum menjen el, ő el tudja küldeni röntgenre, abból kiderülhet, mi baja van. Esetleg sürgősségi beutalót is tud adni.
Fájdalomcsillapítót kérjen a háziorvostól illetve recept nélkül patikából, hideg vízzel borogassa, minél kevesebbet járjon. Lehetséges például porckopás illetve izületi gyulladás. A kopást a röntgen kimutatja. Ha az a baj, Glükozamin és kondroitin tartalmú tabletta hatékony, például a Proenzi 3 vagy Béresben is van, jó drága.
2/4 anonim válasza:
Na, mi van anyukáddal? Azért vagyok ilyen szolidáris, mert én is járóképtelenné tevő térdfájdalomban szenvedtem mostanában, de a pihenésnek és orvos által felírt gyulladásgátlónak köszönhetően most már túljutottam rajta. 1.
3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos semmit nem változott a lába vagyis egy kicsit jobb lett de még mindig nagyon gáz.. Szed ilyen porcerősítőt, kurkumát de nem nagyon akar javulni, ráadásul ma elcsúszott a jégen és meg is húzodott neki :(
2015. jan. 9. 17:56
4/4 anonim válasza:
Volt reumatológián? Lehet, hogy izületi gyulladás. Gyulladáscsökkentő krém? Tabletta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!