Ez mitol van? Kezdek megijedni :S
Figyelt kérdés
Majdnem minden nap hasmenesem van es amikor kitorlom nagyon faj. Attol feltem hogy a sok torlestol kisebesedett igy kitapogattam es egy ilyen dudor felet eszleltem. Mint egy oriasi pattanas.Ez elegge faj. Ez mi lehet?2014. okt. 29. 23:18
11/17 A kérdező kommentje:
koszi es a folytonos hasmenes mitol van?
2014. okt. 30. 00:09
12/17 A kérdező kommentje:
ugy tudom hogy az is az aranyer egyik tunete
2014. okt. 30. 00:15
13/17 anonim válasza:
a hasmenés nem, max a kiváltó oka lehet. hasmenés egy szimpla betegség tünete is lehet, pláne ősszel, ez a hányós-hasmenéses akármi, menj el a házidokihoz. de ha eszel szilvát az is meghajt, vagy ha elcsaptad a gyomrodat
aranyér tünete: vérző széklet, szúró, fájdalmas érzés (mintha üvegszilánk lenne) és viszketés -többnyire gyógyuláskor már, ahogy a hám gyógyul be-
14/17 anonim válasza:
ha aranyered van azt onnan fogod megtudni, hogy sírva szarsz... és akkor majd rájössz miről beszéltem :D
15/17 anonim válasza:
Mindenesetre amiről beszélsz max külső arany lehet, az elmondottak alapján, hemorid kenőcs v körömvirág, ja és ha gyógyul viszketni fog XD meleg ülőfürdő is segíthet
16/17 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a segitseget :)
2014. okt. 30. 08:22
17/17 anonim válasza:
nm, ha elkezd viszketni használj körömvirág krémet, attól nem fog viszketni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!