Steven johnson szindroma?
steven johnson szindroma enegem az érdekelne hogy hogyan lehet elkapni mik a tünetei keresgetem a neten de nem leltem konkrétumot Azért érdekel mert közelünk ben lakik egy ilyen lány és volt nálunk én meg kínáltam egy pohár üdítővel persze el lett mosva a pohár amiből ivott de akkor is félek hogy meg fertőződünk tőle és a tesóm a lány testvérével jár egy suliba és padtársak a tesómnak van egy kis herpesz a száján és attól félünk hogy elkapta nem tudjuk hogy vigyük e orvoshoz vagy csak elég a herpesz tapasz vagy esetleg
lehet halálos is ez ? (KÉREM VÁLASZOLJATOK MINÉL HAMARABB FONTOS)
Mivel nem fertőző, így nem, nem kaphattad el.
Máskor pedig figyelj oda az írásodra, mert kész kínszenvedés volt kiolvasni ezt a betűhalmazt, amit idefirkáltál.
Elég súlyos és csúnya bőrbetegség. Egy immunhibának köszönhető és a betegség tüneteit valamilyen fertőzés vagy gyógyszer váltja ki.
Nem elkapható.
Herpesze rengeteg embernek van, a tesódnak csak ennyi baja van, semmi más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!