Az antibiotikumtól lehet hasmenésem? Hagyjam abba?
Azi sandoz, 6 darabos, ma vettem be a 2.-at, de egész nap fájt a hasam (nem annyira vészes), hasmenésem is van valamennyire, meg egyszerűen, érzem, hogy nincs rendben a hasam.
Nem tudom, hogy számít-e, de 1,5 hete fejeztem be egy 7 napos antibiotikum kúrát, de ez alatt végig ittam 2x normaflore-t, és semmi bajom nem volt.
Tegnap óta is iszom normaflore-t, és még is, pedig az mindig szokott használni nekem...
Utoljára tavaly tavasszal szedtem antibiotikumot 2 hétig 2 félét, utána 1,5 hétig hánytam, meg rosszul voltam..
Most hagyjam abba a szedését, vagy szedjem végig? És úgy általában nem tudtuk valami tippet, hogy ne legyek mindig sz*rul az antibiotikumoktól?
En, amikor múltkor antibiotikumot szedtem akkor az 1. Szem utan hasmenesem volt, úgyhogy abbahagytam :D
Nem lett semmi bajom, meggyogyultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!