Aranyerem van, a kezelés már elkezdődött. Viszket. Férgesség ugye kizárva?
Bizonyítottan aranyerem van. Nincs semmi fehér akármi a végbelemnél, tiszta. Utoljára tegnap előtt ürítettem, de nem tapasztaltam kukackákat, ennek ellenére rettenetesen rámijesztettek, mivel a legnagyobb félelmeim közé tartozik. Rettegek a férgektől, pláne, ha bennem vannak. Kérlek nyugtassatok meg, hogy a viszketés a gyógyulás miatt természetes :/
Van állatom, amikor oltva lett a doki adott neki féreghajtót, hogy kiderüljön van-e benne, de nincs, szóval ez szinte kizárva.
Viszketést érzek, ahogy sokan írtátok természetesnek vettem, hogy aranyér esetén gyógyulásnál előfordul. Főként este viszket már fürdés után, de napközben is és nem speciel alváskor, csak fürdés után. Jó eséllyel arra szavazok, hogy a gyógyszerek miatt (kúp) mivel akkor használom őket.
Ne haragudjatok, de tényleg rettegek tőlük :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!