Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől szúr a hasam?

Mitől szúr a hasam?

Figyelt kérdés
Szombaton jött meg, de most nem olyan volt mint szokott lenni, hirtelen jött meg és sok volt (relative), a hasam nem puffadt fel, mint, ahogyan szokott, viszont szombat óta (amióta megjött), azóta erős szúrást érzek a bal oldalon a köldököm vonalától 8-10 centivel lejjebb. Ha sétálok, akkor nagyon szúr, de ha pihentetem és nem mozdulok meg akkor nem fáj. Ha nagyon megerőltetem, sokat (kimegyek a fürdőbe) sétálok, akkor annyira szúr, hogy össze tudnék esni ott helybe a fájdalomtól. Ötlet! Mitől szúrhat?
2014. okt. 27. 13:29
 1/4 anonim válasza:
Nem szorult be a levegő? Nekem sokszor amikor futok, és helytelenül veszem a levegőt. Bár elég hamar el szokott múlni a fájdalom.
2014. okt. 27. 14:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem futottam, tudom, az milyen szúrás, ez nem olyan.
2014. okt. 27. 14:24
 3/4 anonim válasza:
Egyébként ott nekem is szokott szúrni, ahol te mondod. De nekem már elég rég óta tart, és rendszerint reggel szokott legerősebben. Mindenképpen menj el dokihoz.
2014. okt. 27. 14:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Neked mit mondtak, miért van?
2014. okt. 27. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!