Nebivolol mellé szedhető lázcsillapító?
rendben köszönöm a válaszokat.
#3:
Szia.
Nekem a gyógyszer előtt átlagosan 90körül volt a pulzusom.
Azt ajánlotta a háziorvosom, hogy vegyek be reggel egy fél nebivololt és ha az nem elég akkor este egy újabb felet.
De nekem már a reggeli fél is levitte 70alá, volt amikor 67-68 volt szóval csönnentettem az adagot egy negyed tablettára reggelente.
Azt nem vettem észre ,hogy a vérnyomásomon változtatott-e szerintem az előtte és utána is 130körül volt.
Én 90fölötti pulzusnál már rosszul éreztem magam, kényelmetlenül, a szívdobogás érzés miatt kicsit feszülten is. A nebivolol miatt ez megszünt.
Viszont a mellkasi fájdalom az megmaradt, amiről nem tudják ,hogy miért van se az ekg se az ultrahang nem mutat semmi rendelleneset.
Arra gondoltam a nebivolol helyett kipróbálom esetleg a galagonya teát bár lehet, hogy az a vérnyomást is nagyon levinné. Meg több sportot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!