Hol és hogyan fáj a hasnyálmirigy?
Sehol nem írják pontosan, hogy hol, illetve mit kellene éreznem, ha a hasnyálmirigyem fáj.
Sokszor fáj, szúr a szegycsontom mögött, és mögötte, a hátam is szokott fájni.
Lehet ez a hasnyálmirigytől? Milyen fájdalom lenne, ha a hasnyálmirigyemmel lenne baj? (Legyen az gyulladás vagy daganat)
Önmagában sohasem fáj, amit írtál annak több oka is lehet.
Daganatnál az epe, máj területen éreznél fájdalmat, de ha ez a helyzet, akkor már általában elég nagy a probléma.
Fáj a jobb oldalam is, illetve a bordaívem alatt. Szúró, néha erős szorító fájdalom.
Hasi UH negatív, vérképen is jók a hasnyálmirigy enzimek. Csináltattam Tumormarker-es vérvizsgálatot is, de ott is referencia értéken belüli a CA19-9 marker.
Én is úgy gondolom,hogy ha ez a hasnyálmirigyemtől lenne, már kiderült volna, mert ha ilyen tünetek vannak, akkor már nagy a baj. De azért mégis csak jó lenne ezzel tisztában lenni. Konkrét fájási pontokat nem sokan írnak le.
Egyébként 28 vagyok Férfi. Csak nincs tán komolyabb bajom. Szeretek mindennek utánajárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!