Bélgyulladás (bélpolip) okozhat hátfájást?
Tudom fura kérdésnek tűnhet, de talán nem az...
Már 1 hónapja fura a hasam...és az elején fájt nagyon a hátam is...olyan érzés a hasban, mintha nyomna...vagy gyulladt lenne...
Reggel nem érzem, de ahogy elkezdek enni a nap folyamán egyre jobban érzem, nem fájdalom, hanem tompa kényelmetlen nyomás...az elején szerint gyulladt is lehetett...hasmenésem is volt. És iszonyat fájt a hátam is.
Létezik, hogy esetleg bélpolip okoz ilyesmit?
Olyan érzésem van, mintha mikor már lenne kaja a belemben...a gázok nem tudnak szabadon "közlekedni"...hanem felgyűlnek valahol...:-/.
Volt egy nagyobb cisztám mostanában...ezzel párhuzamosan, de kidurrant...maradt egy pici vizes ciszta...de az nem nagy nem hiszem, hogy ilyen tünetet okozna...ráadásul feljebb is érzem ezt, mint a petefészek. Endometriózisom van, de szerencsére ez sima ciszta...
Az merült fel bennem:
1. bélre nőtt endo szövet
2. talán polip?...anyunak volt, talán nekem is van rá hajlamom...
Szerintek?
Hogy "menjek dokihoz"...ezt tudom magamtól is...inkább ezen kívüli vélemények érdekelnének!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!