Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Már körülbelül egy éve rendsze...

Már körülbelül egy éve rendszeresen vágom magam ha ideges vagyok, és egyre súlyosabb mélyebb sebeket hagyok magamon. Hogy szokjak le erről?

Figyelt kérdés
Anyumnak már sokszor megígértem hogy többet nem csinálom ezt de nem tudom elviselni..Sokszor próbáltam leszokni, de nem bírom ki hogy ne érezzem ahogy a vér végig folyik a csuklómon és a fájdalmat. A hegek látványa is hiányzik. A pengék.

2014. okt. 18. 17:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha egyedül nem megy akkor pszichológus! Ha már a szándék megvan az jó jel. Ez "csak" egy tünet, az okát kell megkeresni csak akkor tudod lezárni.
2014. okt. 18. 17:45
 2/6 A kérdező kommentje:
Az oka mindig más.. sértegetések.. egyedül érzem magam.. elítélnek.. kibeszélnek..
2014. okt. 18. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Akkor a legjobb megoldas tenyleg a pszihologus!
2014. okt. 18. 19:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Kérj segítséget Minnél hamarabb. Átéltem amit te is de én le tuddtam szokni. De sajnos a problémát ami miatt csináltam azt nem tudtam leküzdeni így rászoktam a dohányzásra.

Sportolj,rajzolj ,olvass amit csak szeretnél. Ezek elvonják a figyelmedet. A napló írást ajánlom nekem segített.

Beszélj anyuddal hogy nem tudod abba hagyni. A pszichológus a legjobb megoldás. Remélem sikerülni fog :)

2014. okt. 19. 11:24
 5/6 szamo77db ***** válasza:
Pszichiáterhez kellene fordulnod! Ő gyógyszert is írhat fel, ha szükségesnek látja. Ne halogasd, menj minél hamarabb!
2015. júl. 14. 17:29
 6/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok.. köszönöm a válaszokat.. azóta már sikerült lecsökkentenem az ilyen "kitöréseimet", nem mentem orvoshoz viszont mikor ideges voltam megpróbáltam nézni valami vidámabb filmet, vagy zenét hallgatni, rajzolni. Még mindig hiányzik az érzés de már vissza tudom fogni magam. Egyszer voltam pschihologusnál, szerinte depressziós vagyok.. és antiszociális. Az igaz hogy nem szeretek emberek közé menni, se stranra sem hasonló helyekre.. de egészen jól vagyok itthon, egyedül. Már teljesen megszoktam.
2015. júl. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!