Kakás kérdés, és annál is rosszabb, gyengeidegzetűeknek ne, de nem tudom mi ez?
2 hete mindig úgy jön ki, hogy szétrepeszti a nyílást, vérzik, így véres csík van a székleten.
az állaga nem másmilye,n mint mindig is volt.
mi lehet ez? hova menjek?
"pl. Reparon kúp és Aurobin kenőcs"
az "és"-t tutira vegyem, nem elég csak kenőcs?
köszi a válaszokat most olvasok róla
érdekes, hogy gyenge kötőszövet a felelős, értágulat meg hasonlók és közben műthető..
köszi utolsó
kb 5 hónapja szültem, érdekes hogy most jöhet ki..
de van olyan is, hogy tünetmentesség(lehet korábban az voltam)
szóval a dokitól félek, mert olyanokat írnak, hogy felnyúl gumikesztyűs ujjal kitapintani és az fáj, de engem már a felnyúlkálás is elborzaszt!
a végbélrepedés is ilyen
és mit találtam?
"a maga által elkezdett, nem megfelelő oki, aranyérkezelés (kúpok, krémek) a végbélrepedést feleslegesen fenntartja, tovább rontva a lelki, néha a testi állapotot."
Ez nem aranyér, hanem végbélrepedés lesz, sajna azt nem tudod kikezelni kenőcsökkel, menj el sebészetre, ő ad beutalót ha kell protológushoz.
Nekem is felnyúlt gumikesztyűvel a sebész és körbetapintotta belül, hogy nincs-e ott valami kóros dolog, de csak enyhe fájdalmat éreztem, mivel be volt gyulladva, ha neked nem gyulladt, akkor nemigen fog fájni, nyugodtan menj el, mert majd ott kapsz rá megfelelő kezelést, ellenkező esetben a repedés minden székletnél fájdalmat és vérzést fog okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!