Evés utáni fejfájás és hányinger melyik szerv megbetegedése lehet?
Figyelt kérdés
2014. okt. 15. 12:05
1/12 anonim 

válasza:

Az emésztőrendszer gyanús. (Minden evés után? vagy csak bizonyos ételek után?)
2/12 A kérdező kommentje:
Hát változó, van amikor egy hétig minden nap, minden étkezés után (kivéve a reggelit) és bármit eszek, van mikor 2 hétig semmi nem fáj.
2014. okt. 15. 12:13
3/12 anonim 

válasza:

próbáld meg kihagyni, amelyek gondot okoznak. Lehet, hogy valamire érzékeny vagy?
4/12 A kérdező kommentje:
Nincs összefüggés, van amikor a sima párolt zöldségtől is fáj és hányingerem van.
2014. okt. 15. 12:24
5/12 anonim 

válasza:

Mivel izesited a parolt zoldseget? Csak nem etelizesitovel, ugymint vegeta, maggi vagy knorr? Nekem a natrium glutamatra (MSG) van "allergiam", fejfajas, iszonyu szomjusag (4-5 liter viz aznap), masnap reggel kaba vagyok mint egy reszeg. Ha elkerulom a fuszerkeverekeket es a maggi-knorr-vegeta-hasonlokat, akkor semmi bajom, akar honapokon at. Mivel sajnos a legtobb etteremben "mesterszakacs" dolgozik, es tonnaszam szorjak az etelbe az etelizesitoket, ezert pl. sosem eszem etteremben. Nem eri meg nekem a rosszullet
6/12 A kérdező kommentje:
Csak sóval. Natrium glutamátot már rég nem viszek be a szervezetembe, kitapasztaltam, hogy nekem nem jó.
2014. okt. 16. 07:44
7/12 kartats válasza:
99% ételallergia. Valamit ettél, ami nem tesz neked jót. A fejfájás lehet sóhiány is, de ha közvetlen evés után jelentkezik, akkor szinte biztos, hogy allergiás reakció valamelyik összetevőre, amit ettél.
8/12 anonim válasza:
Nem szedsz régóta valamilyen gyógyszert? Esetleg többet is? Az is kikészítheti a gyomrot. Először csak elveszi az étvágyat, és az ember szó szerint csak kötelességből, gusztus nélkül a "gyógyszerek elé" eszik.
9/12 nufnuf válasza:
Nekem zsíros nehéz ételek után -pl. lángos- szokott fájni a fejem. Nem tudom én sem az okát pontosan de kerülöm ezeket az ételeket.
10/12 anonim 

válasza:

Hypotónia. Emésztéskor a hasi részekre gyűlik a több vér, így egyéb helyekre nem jut elegendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!