Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet a baj? Újra orvoshoz...

Mi lehet a baj? Újra orvoshoz kellen-e fordulnom? Hagyam abba a diétát?

Figyelt kérdés

Ez az egèsz akkor kezdődött amiután abbahagytam a fogyókúrát (inkább önsanyargatást) Kèt napig nagyon keveset ettem ès harmadik nap bepakoltam. Ennek hatására a májam megduzzadt. Megjegyzès:közben almaecetkapszulát szedtem. Ez egy szerdai napon törtènt ès rá kèt hètre elájultam. Elküldtek laborra ès kuderült,hogy kálciumhiány. (Nekem 8.02 ès 8.50-től indul az átlag) Egy hèt múlva miután már jobban èreztem magam nekifogtam újra fogyózni. Szedtem újra az almaecet kapszulát is.

Ma kaptam egy görcsöt. Mèg a hátam is fájt bele de 1-2 perc alatt elmúlt. Ez a törtènetem

17/L

2014. okt. 14. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez van, ha valaki ész nélkül fogyózik.

Folytasd csak!

2014. okt. 14. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
hogy diétázol? mit akarsz vele elérni? hány kg vagy? szüleid mit mondanak? a 8.02 kálcium nem olyan kórosan kevés
2014. okt. 14. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!